Tot Ce poti Face

Soseaua Transalpina

Transalpina este un drum national din Muntii Parang, în Carpații Meridionali. Este cea mai înalta sosea din Romania, avand punctul cel mai înalt în Pasul Urdele. Drumul face legatura între orasele Novaci din judetul Gorj si Sebes din judetul Alba. Fiind un drum montan, este închis pe perioada iernii.!!!
Cabana Vanatorul

Ski Resort Transalpina

Altitudinea la baza partiei este de 1350 m. De aici porneste o telegondola (pe o lungime de aproximativ 2.9 Km) ajungand la 1800 m. de unde ascensiunea se continua cu un teleschi, care urca pana la 2000 m pe Varful Bora. Lungimea totala a partiei este aproximativ 6 km, de la baza partiei si pana pe Varful Bora.!
Cabana Vanatorul

Lacul Vidra

Lacul Vidra este un lac de acumulare. Lac antropic fondat in 1972 are un volum 340 mil. m3, suprafata 940 ha, lungime 9 km. Lacul este inconjurat de paduri de molid. Barajul Vidra este amplasat pe raul Lotru, in cheile Vidra,la 4,5 km de statiunea Obarsia Lotrului si la 30 km amonte de statiunea Voineasa.!
Cabana Vanatorul

Lacul Galcescu

Lacul Galcescu (denumit pe hartile vechi Calcescu) se afla in Muntii Parang la o altitudine de 1.925 m, la nord-est de varful Parangul Mare, fiind cel mai intins iezer glaciar din acest masiv (3,2 hectare) si cu o adancime de 9.6 m. Traseul cruce rosie porneste din Obarsia Lotrului si cale de aproximativ 4,5 km se desfaoara de-a lungul DN 67C - Transalpina. La intersectia cu Valea Lotrului părăsim asfaltul si ne înscriem pe drumul forestier, loc semnalizat printr-o sageata de lemn care e pusa pe un brad.
Cabana Vanatorul

Manastirea Obarsia Lotrului

Piatra de temelie pentru noua biserica a manastirii de calugari cu hramurile „Sfintii Martiri Brancoveni” si „Sfantul Mare Mucenic Mina” a fost pusă la data de 28 iunie 2012, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Parinte Gherasim, Arhiepiscopul Ramnicului, de catre Preasfinţitul Parinte Emilian Lovisteanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Ramnicului.
Cabana Vanatorul
BUCURATI-VA DE NATURA! 
 NATURA FACE RELAXAREA MULT MAI PLACUTA!
Va dorim plimbare placuta