Despre noi

CABANA VANATORUL


Complexul turistic Cabana Vanatorul va asteapta in orice perioada a anului in frumoasa zona a Obarsiei Lotrului. Va sunt oferite conditii pentru odihna si relaxare maxima intr-un cadru natural deosebit, o zona montana cu adevarat mirifica, Obarsia Lotrului, la o altitudine de peste 1400 m.


Cabana Vanatorul va asteapta in natura departe de aglomeratia urbana, si va pune la dispozitie 2 corpuri de cazare. Camerele sunt dotate cu incalzire centrala, bai proprii, televizor si cablu, balcon. Pretul camerei variaza in functie de perioada anului. Pentru detalii va rugam sa ne contactati telefonic.


Privelistile incantatoare catre muntii din imprejurimi si catre Lotru vor fi ingredientele magice pentru vacanta ta, cu adevarat speciala, indiferent de anotimp. Te asteptam sa te bucuri din plin de frumusetea si prospetimea naturii, intr-o zona in care poluarea se mentine la nivelul zero.

Obarsia Lotrului este o localitatea montană din judetul Valcea, aflata la intersectia a doua dintre cele mai importante drumuri din centrul tarii, care traverseaza o zona inalta de munte, unul dintre ele legand Valea Jiului de Valea Oltului, in timp ce celalalt, supranumit si Transalpina, leagă nordul (Obarsia Lotrului) de sud (Novaci).

video De Prezentare

Intrare

vanatorul unu

Vanatorul doi

Sauna

Apartament

ciubar

Helesteu

Priveliste Balcon

Priveliste Raul Lotru